tiistai 5. marraskuuta 2019

Kölnin päiväkirjat, osa 2

Tähän alkuun voisin tällä kertaa kertoa hostellihuoneestamme. Se on pieni, neljän hengen huone jossa on pieni vessa ja vähän isompi suihku. Siellä on myös lukittavat lokerikot jokaiselle. 
Huoneessa on kaksi kerrossänkyä. Omani on kuvassa näkyvä yläsänky (luonnollisesti). ikkunasta näkyy kaunis maisema ulos idylliseen Kölnin miljööseen - eli siis viereiseen toimistorakennuksen. 

Käytävä, jonka varrella huoneemme on.

Tänään, ennen aamupalaa bongattiin ensimmäinen villi kauluskaija parvi! Näin suomalaisena on outoa nähdä normaalisti lemmikkilintuna oleva kaija villinä saksan luonnossa

Aamupalan jälkeen lähdimme suoraan Hürthissä sijaitsevaan Goldenberg Europakolleg nimiseen kouluun, jossa host perheiden oppilaat ovat koulussa. 


C- rakennuksen julkisivu. 

Goldenberg Europakolleg on pienempi kuin KSAO, jos katsotaan linjoja ja kokoa kokonaisuudessaan. Se koostuu kolmesta rakennuksesta, A, B ja C. Kiersimme koulun ja kävimme luokissa katsomassa yleistä menoa ja näyttämässä naamamme. Joitain tuttuja kasvoja löytyi eiliseltä. 

Koululla kokoonnuimme vielä yhteen erääseen luokkaan, jossa esiteltiin hieman Kölnin historiaa ja juteltiin niitä näitä mukavia. Söimme myös pizzaa. 





Yleisiä kuvia Hürthissä. 

Kuukausilippujen oston jälkeen olimme vapaita kulkemaan omia teitämme- joten tietenkin menimme luokkalaiseni kanssa ensimmäisenä pöytäroolipeli kauppaan ostamaan noppia, sitten Hemaan ostamaan tarpeellisia juttuja, ja fandom krääsäkauppaan (jonka nimeä on muista) ostamaan vähemmän tarpeellisia.


On siis aika aloittaa elämäni salaisena umbrella corporation agenttina. (en normaalisti pidä lauseesta "tietäjät tietää" mutta nyt oikeasti, tietäjät tietää)

Kotiuduimme takaisin hostlaan seitsemän aikoihin saksalaisen subwey ruoan kanssa. 

1 kommentti: