tiistai 19. marraskuuta 2019

Kölnin päiväkirjat: kokonainen viikko


Noniin, kuten jo alussa kerroin: en ole hyvä kirjoittamaan näitä. En pysty pitämään kasassa päiväkirjaa, saatika unipäiväkirjaa (joka muuten on paljon mielenkiintoisempi tehdä kuin tavallinen päiväkirja)
Mutta yritetäänpäs nyt kasata viime päivien tekemiset tähän! (postaus tulee olemaan hyvin kuva painotteinen) 


Elikkäs! Aloitin viime viikon maanantaina työt Sotos Schmuckdesignilla. Ensi alkuun esittelin kuvia omista töistäni, jotta pomo tietäisi lähtökohdan. Pääsin väkertämään kivenistutus sormusta. Sormuksen kiven istutti kylläkin pomo itse, sekä kiillotti siinä samalla: mutta tein pohjan.



Tähän asti tein itse



Pomo teki istutuksen, sekä kiillotti sormuksen. Kivi on kuukivi. 

Seuraava työni oli hiekkavaluna tehty kilpikonna. Käytin (oletettavasti) mehiläisvahaa sen tekoon; ihan täysin Varma en ole, mutta siltä se näytti joten sillä mennään. 










Olen tehnyt myös pakotetun sormuksen




Josta mon muuten todella hankala ottaa kunnollisia kuvia, kun joka sivu on erilainen... 

Sekä viimeisin työ, joka oli aika murheenkryyni yhdessä vaiheessa. 




Hopeaa sekä kultaa, istutettu kivi on savukvartsi ja toinen on 2miljoonaa vuotta vanha fossiloitunut puun pala. 

Bonuksena työpisteeni ensimmäiseltä viikolta:


Kävimme hostini kanssa suklaamuseon edustalla järjestetyillä markkinoilla ja El-De Haus nimisessä museossa (vinkki vitonen! Jos haluat oikeasti sisäistää kaiken mitä siellä on, käykää kahtena päivänä. Varsinkin Auschwitzin läpi käyneiden kokemuksia kertoneen näyttelyn kanssa sitä infoa on PALJON), ollaan myös oltu muutaman muun vaihto-oppilaan sekä paikallisten oppilaiden kanssa keilaamassa. 

Tänään kävin hostini veljen kanssa tämän vetämissä parkour treeneissä ja oli muuten hauskaa! Tiedättekö kuinka pelottavaa muuten on, kun sulta kysytään haluatko osallistua tähän peliin (tässä tapauksessa lattia on laavaa ja hipan sekoitus), vastaat et voishan sitä ja sit vaan sanotaan virneen kera "juokse". Sain sentään kolme sekuntia etumatkaa ja varmaan 8s kohalla jäin kiinni. 


Ainiin, ja koska asun kellarikerroksessa, multa kysyttiin että kai mulla on kalterit ikkunoissa... vastasin vitsillä tottakai, mutta taisinkin puhua totta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti